Utställning med äcklig mat

Nu får äcklig mat strålkastarljuset på sig i ny utställning. 

Mat kan dofta underbart, se vacker ut och smaka gudomligt, men på den internationella utställningen Disgusting Food Museum är det en annan sida som visas upp. Eller vad sägs om rå tjurpenis, rostat marsvin, möglig maggot-ost och den illaluktande frukten Durian? Det är bara några av de äckliga, men ätliga rätter och råvaror som ingår i utställningen och som ger äventyrliga besökare möjligheten att lukta och smaka på några av dessa notoriska livsmedel. Vad är äckligt och vad är inte? Ja, det är frågan man ställer sig när man besöker Slagthuset MMX i Malmö från 29 oktober. Självklart är surströmming och grisbak, det vill säga skinka, med på utställningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.