Fredagsinspiration: Glädjeyra och tävling med fina priser – allt på en fredag!

Vi har inte bara en utan två saker att fira, senaste numret av vår omtyckta tidning DOKTORN har nu kommit ut och så har vi en annan rolig sak att berätta. För att fira tänkte vi också ge dig chans att vinna fina priser! 

I det nya numret av DOKTORN kan du läsa om sällsynta diagnoser (stora numret om sällsynta diagnoser), du möter mästerkocken Leif Mannerström, lär dig om insulinets historia och kan ta reda på hur du vänder höstdepp till höstpepp, få kunskap i hur man motiverar barn och ta reda på fakta – vad gör egentligen en hundpsykolog?

Förutom att fira det här fina numret, som finns ute på vårdmottagningar och hos prenumeranter (du vet väl att du kan prenumerera, vi berättar mer här. Observera att vi just nu byter ut prenumerationsgåvan till något ÄNNU bättre, så passa på!) så firar vi även att ni, våra besökare, ger oss så tokfina siffror på sajten.

Vid en halvårsrapportering* ser vi att ni än en gång ger oss förtroende och toppbetyg och det är med stolthet vi kan presentera siffror som dessa:

96 procent av våra besökare – det är ni det, anser att webbplatsen ger ett intryck av att organisationen bakom är professionell och trovärdig.

97 procent av våra besökare anser att texterna är skrivna på ett lättförståeligt sätt.

94 procent av våra besökare anser att webbsidan innehåller den information de behöver.

96 procent av våra besökare graderar www.doktorn.com som utmärkt eller bättre än genomsnittet.

De här siffrorna är heeeelt fantastiska 🙂 och vi är så stolta och glada att ni väljer att ge oss det här betyget. Som tack tänkte vi ha en liten tävling nu när det är helg där du kan vinna boken ”Läkarens guide till den naturliga maten” (Lava förlag) av Helena Nyblom.

Vi skrev om boken häromdagen i det här blogginlägget och veckans recept, som kommer längre ner, är hämtat ur den här mycket intressanta och lärorika boken!

🏆 Vill du vara med och tävla gör du såhär: Svara på frågan i vilket populärt tv-program är Leif Mannerström domare? Skicka in svaret tillsammans med en kort motivering varför du vill vinna boken till redaktionen@doktorn.com eller DOKTORN Isafjordsgatan 32 B 164 40 KISTA Märk e-posten/brevet med ”Supermat”.

Vi vill ha ditt bidrag senast nästa torsdag så skynda dig att skicka in! Som bonus får vinnarna också varsin helårsprenumeration på tidningen, som då innehåller extra mycket material!

Med det sagt sträcker vi åter på oss med stolthet i ryggen och önskar er, våra härliga läsare, en riktigt trevlig helg!

Trevlig helg!

Redaktionen DOKTORN

*Userreport 2017 – oberoende mätinstitut. 

Kokoskyckling med mangosås och sallad

Ett enkelt recept som ser riktigt festligt ut! Frasiga kycklingbitar med smak av kokos kompletteras med en krispig sallad och uppfriskande mangosås. 

Det här är hälsosam mat som uppskattas av både liten och stor. Receptet kommer från boken Läkarens guide till den naturliga supermaten (Lava förlag) som är skriven av Helena Nyblom, utbildad läkare vid Sahlgrenska Akademin, Göteborgs Universitet, med. dr i invärtes medicin och specialistläkare i psykiatri. Här hittar du hela receptet på DOKTORN.com

En reaktion på ”Fredagsinspiration: Glädjeyra och tävling med fina priser – allt på en fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.