Här kommer dagens bästa blogginlägg!

Bloggen är tillbaka och vi är laddade inför en härlig höst tillsammans med dig! 

I Hälsobloggen, som är en del av DOKTORN, får du tips och inspiration kring våra tre grundteman medicin, hälsa och välbefinnande. Här delar vi med oss av personliga upplevelser och reflektioner, roliga och tänkvärda saker som hör till våra ämnesområden och ser hela tiden till att ge dig som läsare både matnyttig och samtidigt riktigt härlig läsning. 😀

Medicinska artiklar och hälsonyheter, matrecept och personintervjuer, historiska utblickar och Fråga doktorn-frågor hittar du som vanligt på http://www.doktorn.com och http://www.huden.se Ny i familjen är även sajten http://www.praktiskmedicin.se för professionen, det vill säga läkare och andra som arbetar inom vården.

Tillbaka till bloggen; här kommer det hända mycket spännande under hösten med tävlingar, gästbloggare, egenproducerade videoklipp, ännu mer inspiration och tankar med mera. Du kan prenumerera på bloggen, eller så tar du för vana att kika in här varje vardag. Du kan även följa oss på Facebook där vi delar med oss av senaste inläggen. Vi kommer att öka vår närvaro på sociala medier så håll utkik från och med september!

Har du något tips eller något som just du vill ska finnas med i bloggen? Ris och ros eller inspiration? Vi har gärna en dialog med dig, vår läsare, så mejla redaktionen@addhealthmedia.com – vi ser fram emot just din input!

Med det sagt kavlar vi upp ärmarna, fyller lungorna med luft och ser fram emot en härlig höst tillsammans på Hälsobloggen. Du hänger väl med! 🙂

Redaktionen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.