Mors dag-inspiration: Perfekta presenterna till mamma!

Vi tipsar om perfekta Mors dag-presenter. Dessutom, tävlingen fortsätter, du kan fortfarande vinna biobiljetter!

För dig som känner att Mors dag betyder mer än att bara jaga presenter, som har en mamma som har allt hon behöver eller är vill uppmärksamma en mamma som inte längre finns ibland oss fysiskt så har vi samlat några riktigt bra tips här i bloggen med vilka du kan visa din uppskattning.

Tips är att även om du ger bort välgörenhet skapa ett fint kort som du kan lägga i en presentask så känns det hela ännu mer festligt. På kortet kan du för hand beskriva vad just ditt val av välgörenhet kommer att gå till. Komplettera gärna med lite blommor från till exempel Interflora som har buketter som den här där en del av pengarna går till välgörande ändamål det med!

Härligt sätt att fira inte bara din egen mor utan också mödrar världen över!

❤ Mors dag-paket

På Mors dag vill många uppmärksamma mammor i sin närhet med kärlek och värme. Med Mors dag-paketet kan du samtidigt hjälpa andra mammor att skydda sina barn. I många länder är det svårt för mammor att ge sina barn den trygghet i livet som de har rätt till, särskilt i katastrofer. Köp här

❤ Mamma-barn-paket

Ge en gåva som gör skillnad för en nybliven mamma och hennes baby. Paketet innehåller kläder till babyn, filt och plastad madrass. Köp här

❤ Barnmorska

Mödra- och barnadödligheten i Somalia är bland den högsta i världen. Ge en gåva som kan hjälpa fler barn och mammor att överleva. Köp här

❤ Morsdagspresent som räddar liv

En förlossning i present. Förlossningen går till en kvinna som annars hade fått föda barn hemma i sin hydda. En gåva som kan rädda liv. Köp här

❤ Armband för en god sak

Ge bort en present som gör gott! Våra vackra massajarmband är tillverkade för hand av massajkvinnor i Tanzania. Inkomsterna gör att massajfamiljerna får mat på bordet och kan skicka barnen till skolan. Köp här

Tävlingsdags (igen)!

Vi har upptäckt problem med vår redaktionsmejl och därför förlänger vi tävlingen vi hade förra fredagen med en vecka.  Var med och vinn biobiljetter, såhär tävlar du:

Jo det är så att vi är så glada att i senaste numret ha ingen mindre än supercoola Sabina Ddumba på omslaget. Sabina är inte bara en grymt skön person utan även en riktigt duktig artist. Sabina pryder även det snygga omslaget! Så, över till tävlingen…

Vi vill veta i vilken kanal Sabina kommer att medverka i ett populärt tv-program i höst? Skicka in namnet på tv-kanalen tillsammans med ditt bästa hälsotips, stort som smått, till info@addhealthmedia.com alternativt Doktorn.com Isafjordsgatan 32B, 164 40 Kista och märk e-posten eller brevet med ”Sabina”. Senast nästa torsdag vill vi ha ditt svar, vinnarna presenteras på fredag.

1-2 pris: 2 biobiljetter + DOKTORN+
3-5 pris: DOKTORN+

Vad är DOKTORN+ egentligen? Jo, du kan prenumerera på DOKTORN. Varför prenumerera på en tidning som är gratis? För att den är fylld med ännu mer läsvärt innehåll och du dessutom får prenumerationsgåvor till ett värde av närmare 500 kronor. Så, om du inte har turen på din sida just den här gången, bara vill ta det säkra före det osäkra eller ge bort en prenumeration – passa på för nu har vi det här toppenerbjudandet som du kan hoppa på här! 🙂

Med det sagt ger vi er veckans recept, en cool och smarrig raw food-tårta och passar på att önska alla mammor och alla andra av våra härliga läsare en underbar helg så ses vi igen på måndag!

Redaktionen

Raw food-tårta till Mors dag!

Bjud mamma på något nytt, en hälosamt tokgod raw food-tårta till Mors dag! Receptet presenteras i samarbete med Yogobe.se

Detta recept kommer från den personlige tränaren Sassa Asli. Fler recept och inspiration hittar du på hennes blogg Foreverfit. Tårtan är fri från gluten, animaliska produkter, soja och raffinerat socker. Här hittar du hela receptet på Doktorn.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s