Fredagsinspiration: Tjohej, tävla med DOKTORN och vinn biobiljetter!

Vi är så sjukt stolta över att det nya numret av vår populära tidning är ute att  vi vill fira med er, våra läsare och därför tävlar vi ut ett antal biobiljetter så häng med, turen kanske är på just din sida!

Det senaste numret av DOKTORN innehåller som alltid kunskap om medicin och hälsa, inspiration med fokus på välbefinnande och massa matnyttigt. Förutom alla intressanta nyheter som vi skriver om i varje nummer så kan du även läsa inte mindre än tre produkttester och vem vet, kanske någon av de testade produkterna hamnar i ditt hem? Vi har bland annat testat Philips omtalade eltandborste Sonicare DiamondClean och en aktivitetsmätare för vovven, FitBark.

Men, vi skriver ju om mycket mer än så. Fråga Doktorn är med i varje nummer, med frågor från er läsare och svar från våra experter. Det stora fokuset i majnumret ligger dock på yoga. Vi vågar lova att det mesta du behöver veta om yogans bakgrund och vad som händer inom yogan finns att läsa. Dessutom möter du Malin och för henne blev faktiskt yogan en räddning!

Traditionsenligt i årets andra nummer har vi även en stor interjvu med vinnaren av Sveriges mästerkock som i år är Klara Lind. Du kan läsa mer om vilka faror du ska se upp med om du har hund och/eller katt, vi hjälper dig hitta rätt träning och du får lära dig mer om hur solen och huden funkar ihop och att akne är mer än ett ungdomsproblem.

Vi skojar inte, allt det här finns i senaste numret av tidningen tillsammans med matrecept, träningsinspiration, krönikor, medicinhistoria (denna gång dyker vi ner i röntgen genom tiderna), vi får veta mer om hur det är att leva med allergi och så tar vi en närmare titt på det där med sockerberoende.

Så, hur kan du vinna biobiljetter undrar du? Jo det är så att vi är så glada att i senaste numret ha ingen mindre än supercoola Sabina Ddumba på omslaget. Sabina är inte bara en grymt skön person utan även en riktigt duktig artist. Sabina pryder även det snygga omslaget! Så, över till tävlingen…

Vi vill veta i vilken kanal Sabina kommer att medverka i ett populärt tv-program i höst? Skicka in namnet på tv-kanalen tillsammans med ditt bästa hälsotips, stort som smått, till redaktionen@doktorn.com alternativt Doktorn.com Isafjordsgatan 32B, 164 40 Kista och märk e-posten eller brevet med ”Sabina”. Senast nästa torsdag vill vi ha ditt svar, vinnarna presenteras på fredag.

1-2 pris: 2 biobiljetter + DOKTORN+
3-5 pris: DOKTORN+

Vad är DOKTORN+ egentligen? Jo, du kan prenumerera på DOKTORN. Varför prenumerera på en tidning som är gratis? För att den är fylld med ännu mer läsvärt innehåll och du dessutom får prenumerationsgåvor till ett värde av närmare 500 kronor. Så, om du inte har turen på din sida just den här gången, bara vill ta det säkra före det osäkra eller ge bort en prenumeration – passa på för nu har vi det här toppenerbjudandet som du kan hoppa på här! 🙂

Vi håller tummarna att just du blir en av våra lyckliga vinnare och delar med oss veckans magvänliga recept samt passar på att önska en riktigt härlig helg.

Vi ses igen på måndag, trevlig helg!

Redaktionen

Medelhavsgratäng

Enkel vardagsmat när den är som bäst. Bara att lägga i en form och låta gratängen sköta sig själv i ugnen medan du får tid till annat. Receptet presenteras i samarbete med Belly Balance.

Mozzarella innehåller små mängder laktos och finns att köpa helt laktosfri. Här hittar du hela det smarriga receptet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.