Fredagsinspiration: Senaste numret av Doktorn, tävla om biobiljetter!

omslag_nr2_2017

Vi är så stolta över att senaste numret av Doktorn nu är ute runt om i landet. Du har väl inte missat att få tag på tidningen? Vi berättar mer om vad du kan läsa om i det nya numret och också om hur du kan vinna biobiljetter!

Tidningen Doktorn kommer ut fyra gånger per år och varje välfyllt nummer är tänkt att öka kunskapen om olika medicinska områden, berätta om senaste nytt inom hälsa och välbefinnande, inspirera till träning och matlagning och du möter även en känd profil som berättar om sig själv och sitt liv, nu senaste härligt energiska och positiva körprofilen Gabriel Forss.

doktorn_1_2017_low_sida_11

I senaste numret berättar vi mer om smärta och värk, du får lära dig om gluten- och laktosintolerans, läsa mer om depressionsbehandling genom tiderna, hur det är att leva med depression idag och så ta del av såväl krönika som korsord och matrecept. Med andra ord en perfekt tidning för såväl väntan i väntrummet som myset i hemmets vrå.

Vår tidning har någonting för alla, så se till att du tar med dig senaste numret nästa gång du ser det. Tidningen går även att prenumerera på, läs mer här!

Till varje nummer söker vi ”Solrosor”, det vill säga solskensberättelser inom medicin, hälsa och välbefinnande. Det kan handla om allt från bemötande av vårdpersonal, hur hemtjänsten gjorde det där lilla extra till varmt omhändertagande vid vård och andra situationer där du har en positiv upplevelse. Vi publicerar ungefär 2-3 berättelser i varje nummer och de som publiceras belönas med två biobiljetter var. Så nu vill vi att du skickar in din solros redan idag till redaktionen@AddHealthMedia.com eller Tidningen Doktorn, Isafjordsgatan 32B, 164 40 KISTA Märk e-posten eller brevet med ”Solrosen”. Vi läser alla härliga solrosor som kommer in!

shutterstock_157413899

Med det sagt delar vi med oss av veckans recept och önskar en riktigt härlig helg, vi ses igen på måndag!

Redaktionen

shutterstock_260326079

Tacopasta

Smaken känner vi igen från tacos, men här serveras färsen med pasta och en hel del grönsaker. Gott och uppskattat, inte minst i barnfamiljer.

Även tacofredag kan ju behöva lite variation emellanåt. Här hittar du hela receptet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.