Hunden som väntade…

shutterstock_443308306

Vad gjorde en hund när matte åker in på sjukhus i nästan en vecka? Jo, det ska vi berätta.

Maya, en tvåårig akita, promenerade sonika iväg till sjukhuset och vakade utanför akutintaget i sex dagar. Matte Sandra Iniesta hade nämligen åkt in akut med sprucken blindtarm och behövde vård och omsorg en längre tid.

Dag som natt vakade Maya och vägrade lämna sjukhuset till och med när husse försökte få med henne hem. Maya stannade kvar och under tiden som Maya låg vid sjukhuset gav personalen Maya såväl mat som vatten.

hunden

När matte väl hade återhämtat sig och hund och ägare kunde återförenades lämnade de gemensamt sjukhuset. I en kommentar till tidningen Metro förklarar Sandra Iniesta att Maya ”gör bara det hon alltid gör. Vart jag än går så följer hon med, och går jag in någonstans ligger hon utanför och väntar tills jag kommer tillbaka.”

Vilken härlig berättelse eller hur? Har du någon solskensberättelse inom vård och omsorg att berätta är du välkommen att skicka in den till redaktionen@addhealthmedia.com Vi publicerar solskensberättelser i varje nummer av vår tidning och som tack får du biobiljetter så tveka inte att skicka in din berättelse redan idag!

Vill du läsa mer? Här hittar du alla våra artiklar om djurens hälsa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.