Så blir du en fena på att simma – hajar du?

98980771d8bade574f881ca276ac3032

När barnen ska lära sig simma ingår oftast klassiker som uppblåsbara puffar runt armarna, flytdynor och de där nästan lite obekväma tuberna i orange som sitter på ryggen. Men nu finns det något helt nytt som kan lära dina barn att bli riktiga fenor på att simma!

SwimFin är framtagen för att fungera som ett hjälpmedel när barnen lär sig simma. Du spänner fast fenan med kardborrband så att den hamnar på barnets rygg och enligt tillverkaren innebär det att barnet både bibehåller flytförmågan och samtidigt får största möjlighet att röra sig fritt i vattnet.

Genom att vara utformad för att ge stöd åt en låg tyngdpunkt håller sig även barn som inte alls kan simma ovanför vattenytan. Så, varför inte testa ett nytt sätt att lära barnen simma i sommar?

Men du, kom ihåg att du som vuxen alltid måste hålla barn under uppsikt i, på och vid vatten – oavsett hur många fenor, simringar eller liknande som de har på sig. Det betyder även att kanske lämna den där mobilen i väskan och vänta med att kolla Facebook-flödet och Doktorn.com tills du kommer hem med hela familjen tryggt och säkert.

Simma lugnt!

Har du testat Swimfin? Kommentera gärna i bloggen eller på vår Facebooksida!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.