Barnsligt rolig kyl- och värmebehandling

shutterstock_26613868

I barnens värld går det undan och med benen fulla av spring vet man aldrig när olyckan är framme. Ibland kan det räcka med ett plåster på såren, men om inte det är nog finns det andra – roligare – sätt att lindra det onda.

En påse frysta ärtor må effektiv lindra svullnad och värk, men för barn finns ett roligare och mer tröstande alternativ: TheraPearl Kids.

TheraPearl Kids är en dyna i form av en färgglad gris eller groda som tröstar samtidigt som den hjälper mot det onda. Dess mjuka pärlor ger en naturlig och snabb lindring av svullnad och värk som lätt kan uppstå vid sommarens aktiviteter. Välj själv om du vill ha värme- eller kylbehandling genom att värma dynan i mikron eller kyla den i frysen. En kall dyna lindrar svullnader, blåmärken, huvudvärk och insektsbett medan en varm dyna lindrar värk och smärta. TheraPearl ger lokal lindring och gör barnen redo för nästa utmaning!

TheraPearl Kids gris värme kyla Bildkälla_Bausch_Lomb   TheraPearl Kids groda värme kyla Bildkälla_Bausch_Lomb

Fakta om TheraPearl Kids

TheraPearl Kids är en medicinteknisk produkt med mjuka pärlor som formar sig efter kroppen. Materialet i dynan är fri från BPA, ftalater och latex. Dynan kan användas om och om igen och rengörs med tvål och vatten vid behov. Finns på apotek och kostar cirka 49 kr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.