Fredagsinspiration: Pirrande vårkänslor – våga flirta!

shutterstock_360523592

Det blir mycket tjat om våren nu, men det är ju så svårt att låta bli när man varje morgon vaknar till dagsljus. Med våren kommer också vårkänslorna; det blir lite fler leende ansikten, vänligare tilltal och pirr i magen.

Årstiden är därför utmärkt för att träffa en ny partner. Alla är lite mer öppna och mottagliga för förändringar, så våga flirta! Det behöver inte vara något avancerat, testa med en lätt beröring, ett leende eller den klassiska blinkningen med ena ögat. Se flirtandet som något roligt, för även om det inte leder till något så ger det en liten adrenalinkick. Testa så får du se! Ett extra plus är att du antagligen förgyller dagen för den du flirtar med. Det bästa av allt är däremot att man aldrig blir för gammal för att flirta, det funkar lika bra på förskolan som på ålderns höst.

För er som redan har en relation sedan en tid får ni inte glömma bort att vårda den. Alla mår bra av uppskattning, inte minst från sin partner, så våga testa nya saker och ta er tid för varandra. Låt inte vardagsstressen påverka ert förhållande, något som annars kan utgöra boven i dramat. Det gör att konflikter uppstår och om ni inte tar itu med det kan dem växa sig större. I den här artikeln kan du läsa mer om bristande lust – och få tips på hur du återupptäcker den!

En idé är till exempel att överraska din partner med en god middag. Det kommer vara extra uppskattat om det i normala fall är din partner som brukar stå för matlagningen. Se förslag på recept här nedan – halstrad tonfisk á la Jamie Oliver går nog hem hos de flesta!

Ha nu en trevlig – och flirtig – helg i vårvädret!
Redaktionen

Veckans recept: Halstrad tonfisk med couscous och grönsaker

jamie oliver halstrad tonfisk

Med bra matval blir man friskare, lyckligare och lever längre. Det här receptet på halstrad tonfisk med hälsosamma tillbehör är just ett sådant val. Hälsosamt mat som varken tummar på smak eller kvalitet! Receptet är signerat Jamie ”Nakne kocken” Oliver och du hittar det här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.