En doft av kärlek

shutterstock_231998443

I takt med att internet och mobilappar har blivit en del av samhället har också dejtingmöjligheterna utökats. Men kanske har den tagit lite oanade inriktningar när det nu finns en dejtingmetod som går ut på att du ska lukta dig fram till din nästa partner.

En representativ profilbild, några listade intressen och en chatt-eller mejlfunktion för konversation tillhör den gamla, digitala dejtingskolan. New York-baserade Smell Dating har utvecklat ett nytt koncept som innebär att du ska lukta på andras t-shirts, vilket Metro skriver om.

För att bli ihopmatchad med någon behöver man använda en t-shirt tre dagar i rad utan att duscha eller använda deodorant. T-shirten skickar man sedan till Smell Dating som skär ner den i små bitar och skickar ut till andra deltagare. Deltagarna i sin tur får lukta på de olika bitarna och om två deltagare gillar varandras lukter så ser Smell Dating till att de får byta kontaktinformation med varandra.

Tega Brain, en av de som kom på idén, menar att det är mer naturligt att lukta sig till om man tycker om någon än att avgöra det genom att titta på exempelvis en profilbild.

Vad säger ni, är det här en dejtingmetod som ni tror skulle slå i Sverige?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.