Hej, hur mår du? Rabatt på hälsokontroller – exklusivt via DOKTORN.com!

shutterstock_286561025

Frågan hur vi mår ställer sig nog de allra flesta minst en gång varje dag. Ibland kan vi själva sätta fingret på hur det är ställt men andra gånger kan du vilja ha svaret svart på vitt och vetenskapligt. Därför erbjuder vi nu våra nyhetsbrevsprenumeranter möjligheten att göra hälsokontroller till rabatterat pris.

Hälsokontrollerna görs möjliga via vår samarbetspartner Werlabs. Vid beställning av hälsokontrollen anger du bara den rabattkod som vi skickar ut i vårt nyhetsbrev. Prenumererar du på nyhetsbrevet får du rabattkoden vid nästa utskick. Har du ännu inte anmält dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev kan du göra det här. Här är exempel på några av de många hälsokontroller du kan välja att göra hos Werlabs:

 • Hälsokontroll XL som är den mest populära hälsokontrollen innehåller 32 analyser som ger dig en mycket god överblick över ditt hälsotillstånd och vad du kan göra för att förbättra det på både kort och lång sikt.
 • Hälsokontroll Large, Werlabs näst största hälsokontroll, Hälsokontroll Large innehåller 28 olika analyser, bland annat mer moderna tester avseende din hjärt- och kärlsituation.
 • Allergi mot födoämne
 • Allergi mot husdjur
 • Björkpollen
 • D-vitamin
 • Diabetestest
 • FSH + Östrogen
 • Glutenintolerans
 • Järn / Ferritin – blodstatus
 • Prostata
 • Sköldkörtelrubbning
 • Testosteronbrist
 • Viktnedgång

(här hittar du en komplett lista över samtliga hälsokontroller)

werlabs-logo

Så fungerar det

 1. Du beställer dina tester här hos Werlabs. När du beställer ett test skapas en elektronisk remiss så det enda du behöver ta med dig till provtagning är din legitimation.
 2. Du tar ditt blodprov på ett av Werlabs många lokala provtagningsställen. Redan dagen efter din beställning (vardagar) kan du ta ditt blodprov. Du behöver inte boka en tid för att ta ditt blodprov och att ta blodprovet tar bara några minuter.
 3. Du får dina första provsvar på nätet inom timmar. De flesta resultaten kommer redan inom timmar men vissa tester tar dock längre tid att analysera, exempelvis hormoner. Läkarbedömningen sker sedan när alla provsvar inkommit. På vissa provtagningsorter kan transporten av blodproven till det tekniska laboratoriet ta lite längre tid, alltså kan även det kan göra att tidsplanen förskjuts något.

Fakta erbjudandet

Erbjudandet gäller en begränsad period. Doktorn.com skickar ut ett kostnadsfritt nyhetsbrev varje vecka. Du kan själv välja när du vill avsluta prenumerationen som innehåller senaste nytt och exklusiva erbjudanden till prenumeranter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.