Bokrean 2016 i full gång – här fyndar du hälsoböcker på årets rea!

shutterstock_375130990

Idag drog årets stora bokrea igång och numera gäller rean inte bara de fysiska butikerna utan även via internet. Bokrean är ett perfekt tillfälle att hitta bra böcker som handlar om medicin, hälsa och välbefinnande – allt från träningsböcker till kokböcker. Vi har listan som hjälper dig hitta rätt!

Böcker inom medicin, hälsa och välbefinnande är verkligen varierande. Det kan vara allt från nyttiga och hälsosamma recept till böcker om inre ro och styrka, det kan vara träningsböcker som motiverar och inspirerar eller faktaböcker om sjukdomar. Under rean är det ett bra tillfälle att samla på sig böcker inom olika områden och samtidigt kanske köpa någon bok inom något område som du inte har testat på tidigare? Varför inte en bok om yoga, om du nu aldrig har testat det eller en lär dig massera? Botanisera bland böckerna och upptäck något nytt och spännande 🙂

Har du hittat någon favoritbok under rean som handlar om just dessa områden så får du jättegärna kommentera här i bloggen eller på vår Facebooksida och ge världen ditt eget personliga boktips. Böcker finns självklart också att hitta direkt i bokhandeln om du besöker den – men vi har fokuserat på den digitala vägen då det är ett enklare steg från bloggen till den digitala bokhandeln!

Länkarna går direkt till kategorin hälsa hos några av de största bokhandlarna som finns på nätet vilket gör att du i lugn och ro hemma kan botanisera bland reafynden i den kategorin. Lycka till med reafyndandet!

Här fyndar du hälsoböcker på bokrean:

Jag vill besöka bokrean hos adlibris.com – kategori Familj & Hälsa klicka här

Jag vill besöka bokrean hos akademibokhandeln.se – kategori Träning & Hälsa klicka här

Jag vill besöka bokrean hos bokus.com – kategori Familj & Hälsa klicka här

Jag vill besöka bokrean hos cdon.se – kategori Hälsa & Livsstil klicka här

Jag vill besöka bokrean hos icahemma.se – kategori Hälsa & Skönhet klicka här

shutterstock_61744891

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.