Årets första blogginlägg: En inspirerande balans!

shutterstock_60465460

Nytt år, nya möjligheter och nya friska tag! Efter ett vinterlov är nu bloggen tillbaka och inför det nya året kan vi både nyfiket och stolt berätta att temat för det nya året är ”en inspirerande balans”.

Bloggen är den portal där du hittar inspiration till en god balans i livet. Vi utgår alltid från våra grundpelare, medicin, hälsa och välbefinnande – och därifrån bevakar vi vår omvärld, analogt som digitalt, hemma som långt borta. Bloggen ska vara en plats med tips, inspiration, motivation och där du kan upptäcka nya spännande saker att läsa om.

Under året kommer bloggen också vara plattformen där vi lanserar nya samarbeten, berättar mer om arbetet bakom kulisserna på Doktorn.com och låter dig som läsare interagera med Redaktionen. Har du några egna bloggtips eller vill komma i kontakt med oss? Mejla redaktionen@doktorn.com Vi tar alltid emot tips och tankar från våra läsare! Du är dessutom alltid varmt välkommen att dela våra blogginlägg vidare via sociala medier som Facebook, Twitter eller din egen blogg.

Vi ser fram emot ett inspirerande år tillsammans med dig!

Redaktionen

shutterstock_251616610

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.