Fetaost får rosa förpackning i ny kampanj

97034 pink feta

Inför bröstcancermånaden i oktober är det många som hoppar på den rosa vågen. Nu senast är det Fontana Food som lanserar deras fetaost i en rosa förpackning.

Det hela kommer att gå under Fontanas kampanj feta ❤ meloner och namnet känns passande med tanke på att fetaostens dag och Breast Health Day båda sammanfaller den 15 oktober. Kampanjen innehåller information om bröstcancer med en uppmaning till självundersökning översatt till sju olika språk.
Samarbetet gör Fontana tillsammans med BRO, Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation.

– För oss på Fontana är hälsa och välmående viktigt. Det är en av anledningarna varför vi väljer att stödja Bröstcancerfonden i deras arbete för ökad kunskap och information kring bröstcancer, säger Corina Papadopoulou, kommunikationschef på Fontana Food AB i ett pressmeddelande.

Ytterligare en tanke med feta ❤ meloner-kampanjen är att fetaost och meloner utgör en bra matchning och blir en enkel och hälsosam måltid. Ett tips för alla matglada att testa på alltså!

Den rosa versionen av Fontana Feta original 150 gram kommer att vara tillgänglig i de största livsmedelsbutikerna från månadsskiftet september/oktober. Av överskottet från försäljningen är det 10 procent som går till kampen mot bröstcancer.

Fakta om BRO
Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation uppgift är att främja och tillvarata bröstcancerbehandlades intressen gällande behandling, vård och rehabilitering liksom de som löper risk att få bröstcancer på grund av ärftlighet.

 

Bild från Fontanas pressbilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.