Fredagsinspiration: Tack alla läsare – nu tar bloggen sommarlov!

shutterstock_56647729

Tack alla tusentals läsare och besökare som har hälsat på vår blogg under vintern, vår och sommar. Nu tar bloggen sommarlov ett par veckor för att hitta energi och inspiration inför hösten. Redaktionen har alltid som mål att också i bloggen leverera högkvalitativ och intressant och samtidigt lärorik och roande läsning med stor bredd inom hälsa, medicin och välbefinnande till er, våra läsare!

Under sommarlovet finns det som alltid mycket att läsa på vår huvudsida, www.doktorn.com Där uppdateras det under hela sommaren med artiklar och nyheter. Det gäller även Doktorn’s Facebooksida som du hittar här.

www.huden.se kan du även läsa det mesta som rör huden, se bilder på hudproblem och lära dig mer om hur du tar hand om din hud.

www.hälsopanelen.se, som även de har sommarlov, går det bra att registrera sig för spontanansökningar. Vi råkar veta att det till hösten kommer flera roliga konsumentpaneler att vara med i och du får informationen om du blir medlem. Medlem och deltagande är såklart gratis, så kika på deras hemsida för att lära dig mer.

Vi passar på igen att tipsa om Solrosen där vi söker din solskenshistoria inom vård och omsorg. Det kan vara högt som lågt, stort som litet, bara det handlar om en positiv upplevelse inom vård och omsorg och något du vill berätta mer om. Du skickar din berättelse till info@doktorn.com märk e-posten ”Solrosen” eller till DOKTORN.com Isafjordsgatan 32B, 164 40 KISTA Märk kuvertet eller kortet ”Solrosen”. Publicerade bidrag belönas med biobiljetter som tack. Till vår info-mejl kan du även skicka in egna nyhetstips på vad vi till exempel ska ta upp i bloggen.

Det var allt vi hade denna fredag – det finns så otroligt mycket spännande, intressant, nyttigt och roligt att läsa om och vi på Redaktionen kommer vara laddade inför hösten då bloggen är igång igen så håll utkik!

Redaktionen

Ps! Glöm inte att koppla ner mellan varven, så du helt får koppla av… Ds!

shutterstock_164406047

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.