Solrosen: Skicka in din solskenshistoria – få biobiljetter som tack!

shutterstock_264510170(1)

Tidigare i våras lanserade vi vinjetten ”Solrosen”, där du som läsare delar med dig av din solskenshistoria på temat vård och omsorg. Inför nästa nummer söker vi nu nya härliga, värmande, solskenshistorier. Skicka in ditt bidrag redan idag med chans att få biobiljetter som tack!

Solskenshistorien kan handla om ett gott bemötande du fått inom vården, en positiv upplevelse av omsorg inom allt från hemtjänst till assistans, trevlig personal och så vidare. Vi vet att det finns många solskenshistorier där ute och vi vill under den här vinjetten lägga fokus på just dessa och som rör vård och omsorg.

Du skickar in ditt bidrag antingen via e-post till info@doktorn.com (märk mejlet med ”Solrosen”) eller via vanliga post till DOKTORN.com Isafjordsgatan 32B, 164 40 KISTA (märk kuvertet eller kortet ”Solrosen”). Publicerade bidrag belönas med två biobiljetter och vi ser fram emot att få ta emot just din solskenshistoria!

Redaktionen

Tidigare publicerade bidrag…

Jag har läst mycket om SOS Alarm och att de får kritik för händelser som har inträffat. Det är säkert så att allting inte alltid blir rätt men min erfarenhet, när min man behövde akut hjälp, var fantastisk. Jag ringde för att min man blev fruktansvärt dålig och vi behövde hjälp när vi var på landet. Vi fick ett så fint bemötande, från den hjälpsamma larmoperatören som lugnade ner mig när jag hade som mest panik till den förstående och proffsiga ambulanspersonalen. Väl på sjukhuset togs vi väl om hand och jag kände verkligen att allting fungerade. Så en stor solros till SOS Alarm, ambulanspersonalen och sjukhuspersonalen, jag och min man, som mår bra nu, är evigt tacksamma.Hälsningar, Gerd (publicerad i tidningen Doktorn nr. 2 2015)

Vid ett besök på vårdcentralen nyligen tog jag med ett exemplar av tidningen Doktorn hem. Jag blev överraskad när jag sedan läste den. Den innehöll mängder av större och mindre notiser, matnyttiga annonser men framförallt intressanta och lärorika artiklar om sömnen, diabetes, blodtrycket, mag- och tarmbesvär, ryggbesvär, nyttiga livsmedel m.m. Jag fick lära mig allt om probiotika som jag förut inte visste något om. Det var en ovanligt lärorik tidning och dessutom gratis. De när verkligen att rekommendera.Hälsningar, Göran (publicerad i tidningen Doktorn nr. 1 2015)

 

2 reaktioner på ”Solrosen: Skicka in din solskenshistoria – få biobiljetter som tack!

  1. Barbro Norén

    Förra sommaren blev min sambo akut sjuk med feber o frossa o mycket lågt blodtryck. Han hade börjat med cellgifter efter en tarmcancer som opererats, Han hamnade på intensiven i Solna och var mycket nära döden. Personalen var helt fantastisk och jag kände mig mycket trygg med dem.
    Tänkte på hur fantastisk sjukvård vi har i Sverige. Vid detta tillfälle en mycket kostsam sådan. Men här görs ingen skillnad på människor. Alla får samma vård.
    Efter 9 veckor på sjukhus och sjukhem fick min sambo komma hem och vi var mycket tacksamma för all hjälp vi fått.

    • Hej Barbro och tack för att du ville dela med dig av din historia! Skönt att din sambo blev väl omhändertagen, det glädjer oss verkligen att få höra dessa solskenshistorier inom vården. Vi får se om just din historia leder till biobiljetter. Trevlig helg! Hälsningar Redaktionen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.