Mors dags-inspiration: Det perfekta presenttipset inför mors dag!

shutterstock_215204623

Vi har det perfekta presenttipset inför mors dag på söndag, ett presenttips som visar både omtanke och värde.

Vad kan vara en bättre Mors dags-present än att bidra till att en mamma återigen kan få krama om sitt barn?” Den frågan ställer Stina Lindroth, projektledare i Röda Korset.  Varje år separeras hundratusentals barn och föräldrar till följd av krig och konflikter, barn och föräldrar som nu söker efter varandra och Stina Lindroth beskriver hur svårt det är att komma vidare med livet, till och med om man själv är i trygghet, om man behöver leva med oron för hur ens barn har det. Därför har Röda korset tagit fram en gåva som bidrar även till att en mamma kan återförenas med sina barn eller får tillgång till en barnmorska. Röda Korsets familjeåterförenare jobbar varje dag, världen över, för att de ska kunna återförenas.

När du ger bort en gåva via Röda korset får du ett fint och personligt gåvobevis. Gåvobeviset kan skickas med en personlig hälsning till någon som du tänker lite extra på, till exempel mamma på mors dag. Det finns även många andra gåvor du kan ge via Röda korset, till exempel kan du sponsra en barnmorska, skänka filtar och nöd-kit för kvinnor med mera. Här kan du läsa mer och köpa din gåva (extern länk)

Röda korsets gåvoshop är i våra ögon ett av de bästa presenttipsen till den som kanske redan har om inte allt, i alla fall det mesta. Då passar det alldeles utmärkt att både uppmärksamma mamma, mormor och farmor på mors dag och samtidigt ge något till de som knappt har någonting alls.

Det tycker i alla fall vi på Redaktionen och passar på att önska all världens mammor en alldeles underbar helg, en härlig mors dag och så ses vi igen på måndag!

Grattis på mors dag alla mammor!

Redaktionen

Laktosfri blåbärs- och citrontårta

Den här goda tårtan mixar syrliga smaker med härliga färger och passar även dig som är laktosintolerant.

Tårtan kan göras fri från vete genom att du byter ut vetemjölet, se receptet. Låt väl smaka! Här hittar du hela receptet på Doktorn.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.