Telefonen för dig som vill koppla ner

shutterstock_257467597

Är du trött på att ständigt vara uppkopplad? Då kan Light phone vara av ditt intresse. Dess enda funktion är att ringa och ta emot samtal.

Till skillnad från många andra teknikprylar strävar Light phone efter att användas så lite som möjligt. Telefonen saknar skärm, har inga spel, ingen internetuppkoppling och ingen kamera. Den är enbart till för att ringa samtal, skriver MSN ekonomi.

Vad är då fördelen? Liten som ett kontokort platsar den fint i plånboken. Dessutom kan du njuta av 20 timmars batteritid och lugn och ro. Du får helt enkelt chans att leva i nuet utan att bli distraherad av plingande ljud till följd av alla notifikationer.

Men om abstinensen efter din smarta lur blir för stor kan du vara lugn, Light phone kan även kopplas upp till din vanliga smartphone.

Light phone finns ännu inte på marknaden men Joe Hollier och Kaiwei Tang, som utvecklade telefonen på Googles inkubator i New York, hoppas på finansiering som kan föra produktionen vidare. Skulle du köpa Light phone om den fanns till försäljning?

En reaktion på ”Telefonen för dig som vill koppla ner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.