Den flygande sonen – du kan göra allt du bestämmer dig för!

down-syndrome-wil-can-fly-photography-adam-lawrence-25

När lillebror William, även kallad Wil, föddes skulle det visa sig att familjen Lawrence minsting var lite annorlunda jämfört med sina syskon. Men, det är inget som hindrar Wil från att leva livet och som grädde på moset har nu pappa Alan som är fotograf givit sonen en särskild förmåga – att kunna flyga.

Nå, kanske inte flyga på riktigt men med hjälp av bildredigeringsprogrammet Photoshop har Alan Lawrence kunnat skapa bilder som han hoppas ska inspirera yngsta sonen Wil. Själv beskriver han att betydelsen och innebörden som han vill förmedla av bilderna på den flygande sonen representerar de unika utmaningar som Wil, som har Downs syndrom, kommer att möta när han växer upp. Alan hoppas helt enkelt att bilderna ska kunna ge sonen, som idag är ett år, tron på att han kan klara allt han bestämmer sig för.

Bilderna är tagna genom att pappa Alan håller upp Wil och sedan redigerar bort sig själv från bilderna. Förutom bilderna på sonen förbereder Alan Lawrence även ett projekt, ”Bringing The Light”, där målet är att inspirera och ge stöd åt andra familjer som lever med Downs syndrom. Du kan läsa mer om projektet på sajten Kickstarter och vill du lära dig mer om Downs syndrom rekommenderar vi den här artikeln.

Här är några av Alan Lawrence härliga bilder och även vi på Redaktionen kan inte annat än känna oss inspirerade av dessa härliga bilder. Låt inget hindra dig i livet – du kan göra det du bestämmer dig för!

down-syndrome-wil-can-fly-photography-adam-lawrence-4down-syndrome-wil-can-fly-photography-adam-lawrence-40down-syndrome-wil-can-fly-photography-adam-lawrence-10down-syndrome-wil-can-fly-photography-adam-lawrence-19down-syndrome-wil-can-fly-photography-adam-lawrence-20  down-syndrome-wil-can-fly-photography-adam-lawrence-15down-syndrome-wil-can-fly-photography-adam-lawrence-28down-syndrome-wil-can-fly-photography-adam-lawrence-18 down-syndrome-wil-can-fly-photography-adam-lawrence-24 down-syndrome-wil-can-fly-photography-adam-lawrence-8 down-syndrome-wil-can-fly-photography-adam-lawrence-9  down-syndrome-wil-can-fly-photography-adam-lawrence-6down-syndrome-wil-can-fly-photography-adam-lawrence-5 down-syndrome-wil-can-fly-photography-adam-lawrence-39down-syndrome-wil-can-fly-photography-adam-lawrence-50

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.