6 tips för en bra start på dagen!

shutterstock_260900663

Efter helgens omställning till sommartid är det många som upplever sämre sömn- och livskvalitet, men vi har några tips som förhoppningsvis kan ge dig en bra start på dagen ändå.

Hur morgonen ter sig brukar ofta avspegla sig i ens humör resten av dagen. Med våra tips hoppas vi kunna maximera chanserna till att du får en härlig dag!

  • Sätt klockan lite tidigare än vanligt. Då kan du unna dig några extra minuter i sängen då du bara ligger och drar dig. Men snooza inte, det gör dig bara tröttare!
  • Sträck på dig det första du gör när du har vaknat, då får du kroppen att komma i gång.
  • Se till att ha gott om tid på morgnarna. Alla minuter av sömn är förstås viktiga, men att börja med att stressa för att komma iväg i tid ger garanterat en dålig start.
  • Ät en bra frukost. På fastande mage presterar vi sämre, så slarva inte med dagens första mål! Frukosten blir lätt tråkig och enformig, därför är en idé att variera den på samma sätt som lunch och middag.
  • Sätt på din favoritmusik medan du gör dig i ordning.
  • Väl ute på språng: le mot människor du möter. Du har säkert själv upptäckt att ett leende från en främmande person har fått dig att dra på dina egna smilband. Leenden smittar av sig och blir en bra start på dagen för alla inblandade!

Har ni några egna bra tips på hur man kan göra för att börja dagen på bästa möjliga sätt? I så fall får ni gärna berätta det i kommentarsfältet eller på vår Facebooksida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s