Spinningcykla till förmån för Barncancerfonden

Spin of Hope, Friskis & Svettis Hagastan.

Nu på lördag kan du delta i Sveriges största spinningevent Spin of Hope. Samla ihop ett lag och låt svetten rinna medan ni tillsammans håller i gång spinningcykeln i 12 timmar!

Spin of Hope arrangeras av Barncancerfonden och har som mål att stödja och hjälpa cancerdrabbade barn och familjer. De insamlade pengarna går direkt till Barncancerfonden och dess föreningar.

Alla är välkomna att delta och eventet anordnas på flera träningsanläggningar runt om i Sverige. Vilket upplägg, tema och intensitet varje spinningpass har varierar mellan anläggningarna, men tanken är att alla ska kunna delta, oavsett tidigare erfarenhet av spinning.

Hur går det till? Tillsammans med kollegor eller kompisar bildar ni ett lag och sedan ska ni gemensamt hålla igång en spinningcykel i 12 timmar. Om du inte lyckas skramla ihop ett lag går det såklart bra att delta ändå. Anläggningarna kommer till exempel att erbjuda drop in-platser.

Vad man kan vara säker på är att det blir ett roligt och annorlunda träningspass som sker till förmån för Barncancerfonden och deras viktiga arbete.

Läs mer om eventet och hur du anmäler dig här

Bildkälla: Barncancerfonden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.