Tävlingsdags! Skicka in ditt vårtecken och var med och tävla!

shutterstock_259171

Solen skiner och våren står för dörren så vad passar bättre än att vi ger vi dig möjligheten att under fem veckor framöver vara med och tävla om att vinna fina priser.

För att tävla vill vi helt enkelt att du skickar in en bild på ett vårtecken tillsammans med en kort motivation om vad du tycker är bäst med vårenSkicka in ditt bidrag till fraga@doktorn.com alternativt Doktorn.com Isafjordsgatan 32B, 164 40 KISTA och märk e-posten eller brevet med ”Vårtecken”.

9789173630559

I potten finns boken ”Yoga – en kvart om dagen” och års-prenumerationer på Tidningen Doktorn (totalt värde cirka 400:-). Vi lottar ut en bok tillsammans med en årsprenumeration varje vecka under fem veckor framöver, så skicka in ditt bidrag redan idag. Viktigt att tänka på att vinnaren dras på fredagar, så vi vill ha ditt bidrag hos oss senast under torsdagen.

Lycka till!

Redaktionen

Fakta Yoga en kvart om dagen
Ulrica Norberg, välkänd yogalärare och författare bjuder på konkreta övningar och näringsrika tips i sin nya bok. 15 minuter om dagen räcker för att integrera yogan i sitt liv och skapa nya goda rutiner för alla vardagsstressade som längtar efter balans i livet. 
De yogaövningar Ulrica valt ut presenteras med tydliga bilder i vacker miljö. Hon ger också tips på hur man kan kombinera dem för att skapa egna effektiva 15-minutersprogram. Vissa av övningarna är koncentrerade på återhämtning, de sänker stress och ökar cirkulation och andra övningar har fokus på att aktivera och bygga upp styrka och kraft. Ulrica Norberg är utbildad journalist och yogalärare och har drivit sin egen yogastudio och utbildat hundratals yogalärare i Europa. Hon har tidigare skrivit tre böcker om yoga och givit ut fyra ljudböcker.

Fakta Tidningen Doktorn
En populärvetenskaplig tidning med inriktning på medicin, hälsa och välbefinnande som kommer ut fyra gånger per år. För dig som vinner kommer första numret landa i brevlådan i maj. Varje nummer innehåller intervjuer med kända personer, temaartiklar inom medicin, matrecept, hälsoövningar och fokus på inre som yttre hälsa samt korsord och senaste nytt på medicin- och hälsofronten.

Tävlingsvillkor
Redaktionen presenterar en ny vinnare varje vecka (vecka 11, 12, 13, 14 och 15) på fredagar så vi vill ha ditt bidrag senast under dagen innan, det vill säga torsdag. Du kan bara vinna en gång, men skicka in flera bidrag med olika motivationer. Vi förbehåller oss rätten att publicera inskickade bidrag på vår Facebooksida samt i våra andra medier. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.