Åt hundmat – gick ner i vikt

shutterstock_131849354

Kan man gå ner i vikt om man bara äter hundmat? Det beslöt sig en kvinna i USA att ta reda på.

Anne Kadet upptäckte att hundmaten hade ungefär samma innehåll som paleodieten, det vill säga mycket protein och helt utan spannmål och gluten. Så, hon beslöt sig för att byta ut paleodieten mot en skål hundmat istället. En vecka senare var hon ett kilo lättare, hade mer energi och stabilt blodsocker skriver hon själv på sidan Ozy.com. Dessutom blev det billigare! Sant eller falskt kan man fråga sig, och dieten är inget experterna rekommenderar men vad säger du – har du testat något annorlunda grepp för att gå ner i vikt? Berätta gärna i kommentarerna eller på Facebooksidan

En reaktion på ”Åt hundmat – gick ner i vikt

  1. Under de senaste femton åren har jag till lunch ätit fruktsallad (250 gr äpplen en halv apelsin och en halv banan), för ett och ett halvt årsedan hade jag lite för höga LDL-värden och bestämde mig för att strö en halv dcl havregryn över min lunchsallad för att bättre rensa tarmarna. På mindre än ett halvår gick jag ner från 61 till 54 kg utan några andra åtgärder och LDL blev 3,1 (HDL ligger på 1,3 som det brubrukar göra) och så har det förblivit. Små steg i rätt riktning kan åstadkomma mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.