Vinn boken ”Mellanmål på väg” och en årsprenumeration på Doktorn – perfekt julklapp!

mellanmål

Ni kanske minns Mia, vår duktiga och sprudlande krönikör som skrev krönikor för ett tag sen på webben och i tidningen. Nu har Mia kommit ut med en helt egen kokbok som vi ger dig chansen att vinna tillsammans med en årsprenumeration på tidningen Doktorn. 

Perfekt julklapp till dig själv eller någon du känner. För att vara med och tävla går du in här och följer instruktionerna. Sedan är det bara att hålla tummarna, vinnaren dras innan jul så vinner du så finns all chans i världen att boken dyker upp i tid till julafton.

Om Mellanmål på väg:  ”Äntligen en mellanmålsbok med goda, fräscha och nyttiga recept. Enkla att laga och smidigt att göra för dig som är i farten och vill göra vardagen lite enklare. Det här är boken som visar en rikt utbud på allt annat än smörgås.”

Tidningen_DOKTORN_nr_4_2014_Sida_28

Ur tidningen DOKTORN nr 4 2014

Vi på Doktorn känner också av julkänslan, trots dagens regnväder i huvudstaden, och vill bjuda på något extra. Efter årsskiftet kommer vi att höja priset på tidningen Doktorn. Varför? För att det är en fantastiskt bra tidning såklart! Vi har i många år legat extremt lågt i pris och har nu tillsammans beslutat att höja priset på en årsprenumeration.. För dig som prenumererar ingår

  • fler korsord
  • fler matrecept
  • fler hälsotester
  • fler hälsonyheter

Men, prishöjningen är ju i sig ingen julklapp utan julklappen är att du fram till jul kan få en helårsprenumeration till gamla priset, futtiga 159 kronor. Så, passa på att prenumerera på tidningen eller ge bort den i julklapp. Namnet till trots innehåller Doktorn absolut inte bara medicin och är inte riktad till professionen (även om många inom vården läser tidningen, vilket är kul) utan det är en tidning som blandar medicin, hälsa och välbefinnande. Det är intervjuer med kända personer, matrecept, hälsotips, träningstips, medicinska artiklar och fråga doktorn i ett snyggt paket.

Så, passa på och prenumerera innan årsskiftet, anmäl din prenumeration här redan idag!

Tidningen_DOKTORN_nr_4_2014_Sida_01

Senaste framsidan av tidningen DOKTORN

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.