Med kameran visar Holly Springs dottern att livet är gränslöst!

HT_Holly_Spring_9_ml_140825_2x3_1600

Med kamerans hjälp bestämde sig Holly Springs på Nya Zeeland att inte bara fotografera sin dotter utan även visa att dottern, precis som alla andra barn, har exakt samma möjligheter i livet.

Dottern Violet föddes med bara en hand och den allvarliga tarmsjukdomen Hirschprungs sjukdom. Sjukdomen innebar att hon ganska direkt efter födseln behövde gå igenom komplicerade operationer. Det var då Holly Springs kom fram till hur viktigt det var att fånga varje unikt ögonblick i dotterns liv och beslöt sig för att köpa en kamera och dokumentera Violets uppväxt.

Vi har tidigare här i bloggen berättat om Timothy Archibald som för att förstå sonen Elijah, som har autism, började fotografera sonen när Elijah var fem år. Precis som med Timothy och Elijah är det just samspelet mellan förälder och barn som skapar något unikt även i Holly Springs foton. Kontakten dem emellan och det fantasifulla bildspråket skapar magiska och fantasifulla fotografier och Holly Springs mål med bilderna är att visa dottern att livet är gränslöst!

Om du hjälper till att fram det bästa ur ditt barn och göra det roligt för barnet blir belöningen de mest fantastiska ögonblicken menar Holly Springs och Redaktionen kan bara hålla med. Ett smakprov på hennes bilder, som hon även vunnit priser för, kan du se nedan och för mer information och fler bilder kan du besöka hennes hemsida eller Facebooksida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.