Handikapprörelsens coolaste tidning!

webb_annons_pso

Efter ett större arbete har nu Psoriasisförbundet relanserat Psoriasistidningen. Man siktar på att vara handikapprörelsens coolaste tidning. 

Förutom att göra om själva designen av tidningen har man även sett till att kostnadseffektivisera och miljöcertifiera Psoriasistidningen. Några av de förbättringar man har gjort är att byta format, lägga större vikt på bilder och fördjupa forskning och samhällsfrågor. Redan i första ”nya” numret kan du läsa en  intressant intervju med före detta socialförsäkrings- minstern Cristina Husmark-Pehrsson (som du även kan läsa online här)

Redaktören Per Hånell säger på hemsidan att man nu inte bara tycker det är underbart att fått genomföra en redesign utan även att ”tidningen blir ett än mer relevant språkrör för den viktiga sjukvårdsdebatten”. Den nya tidningen kom ut den 14 februari,  är du medlem i Psoriasisförbundet ingår Psoriasistidningen i din medlemsavgift på 225 kr. Om du vill prenumerera på tidningen utan att vara medlem så kostar en prenumeration 300 kr per år. Läs mer om Psoriasistidningen här.

Vi här på Redaktionen hälsar grattis och lycka till för redaktionen på Psoriasistidningen!

Mer läsning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.