Orientalisk dans och spännande föredrag – passa på!

orientalisk dans

För dig som befinner dig i Stockholm den 4 december ges nu möjlighet att under en kväll få ta del av spännande föredrag som hur kultur har en god effekt på din hjärna. Dessutom står orientalisk dans och minnen från en nattklubbsdrottning på programmet!

Det är vår samarbetspartner 1,6 miljonerklubben som arrangerar en spännande kväll mitt i Stockholm med något för alla.  På programmet står ett utredande samtal om ADHD hos vuxna män och kvinnor och hur det ser ut. Du bjuds även på en föreläsning om kulturens roll inom vården och vad som händer med vår kropp om vi dansar eller lyssna på musik.

Under kvällen berättar Alexandra Charles också minnen från sitt liv, från nattklubbsdrottning till eldsjäl för kvinnors hälsa, Helena Cewers pratar lust på ett lustfyllt sätt och du får ta del av orientalisk dans für alle med Lena Helt. En helkväll som du inte vill missa med det härliga gänget på 1,6 miljonerklubben!

Information

Seminarium i Stockholm 4 december – anmäl dig här!
När: 4 december kl 17.30-20.45
Plats: Summit, Grev Turegatan 30
Pris: 190 kr för medlem, 230 kr för övriga.
Övrigt: Anmälan är bindande. I priset ingår matig smörgås, kaffe/te. Annan dryck finns att köpa.

Program:

  • 17.30 Registrering och något lätt att äta, kaffe/te.
  • 18.00 Alexandra Charles hälsar välkommen
  • 18.10 ”ADHD hos unga vuxna- män och kvinnor – hur ser det ut?” Det talas och skrivs mycket om barn och bokstavsdiagnoser – men även vuxna dras med problematiken. Vi reder ut och förklarar.
  • 18.50 ”Livet är en dröm” Alexandra Charles kåserar och berättar minnen från sitt omväxlande liv med avstamp i sin pinfärska memoarbok.
  • 19.15 Paus – boksignering
  • 19.30 ”Kulturen – ett nytt grepp inom vården? Vad händer i hjärnan och i kroppen när vi dansar eller lyssnar på musik?” Eva Bojner Horwitz, med dr, dansare, kulturhälsoforskare, berättar om forskningsprojektet Kulturpaletten som använder kreativa aktiviteter som dans, drama och musik i vården av utmattade kvinnor. Den helt unika Kulturhälsoboxen presenteras och Lil Terzelius illustrerar med poesi.
  • Orientalisk dans für alle med Lena Helt
  • 20.10 ”Har vi lust att ha lust?” Helena Cewers, sexolog och barnmorska, berättar med humor och fakta om vår sexualitet.
  • 20.40 Avslutning – Tack för ikväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.