Risifrutti mot mobbning!

Det här armbandet får du på köpet och samtidigt stödjer du organisationen Friends. Armbandet finns i tre olika färger, rött gult och som på bilden svart.

Det här armbandet får du på köpet och samtidigt stödjer du organisationen Friends. Armbandet finns i tre olika färger, rött gult och som på bilden svart.

Under hösten har vi uppmärksammat betydelsen av att säga ”hej” som en handling för att motverka mobbning. Nu kan du hjälpa till ytterligare via en pågående butikskampanj. Kampanjen är ett samarbete mellan organisationen Friends och matföretaget Procordia där bland annat välkända varumärken som Kalles, Risifrutti och Felix ingår.

Allt du behöver göra är att köpa tre produkter ur ett specifikt sortiment och då får du ett snyggt armband på köpet.  Man har som mål att samla in en halv miljon kronor och det här är den tredje kampanjen som man genomför tillsammans med Friends!

De varumärken som ingår i kampanjen är

 • Felix
 • BOB
 • Ekströms
 • Risifrutti
 • Grandiosa
 • Önos
 • Fun Light
 • JOKK
 • Den Gamle Fabrik
 • Paulúns

Kampanjen pågår fram till och med vecka 44 och för varje utdelat armband skänker Procordia 3 kronor till friends. Det finns tre olika färger på armandet, som är i läder, och det är specialdesignat för just den här kampanjen. På bilden är det vår egen Redaktör här på Doktorn.com som bär armbandet.

Samtidigt som kampanjen pågår i butikerna så har man även valt att ta fram en matsalskampanj som går i 630 skolmatsalar i landet. Man vill engagera skolkökspersonal för att arbeta mot mobbning och synliggöra Friends genom affischer, menyer och t-shirts. Budskapet är vikten av kamratskap under lunchen och målet är att alla lämnar skolmatsalen med en bra magkänsla. Det gillar vi skarpt!

Här är den officiella affischen från Procordia gällande den aktuella kampanjen – passa på fram till vecka 44 att få ditt armband:

rljbjnhbegoreo4mjeie

Läs mer om hur vi kan mota mobbningen i grind! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.