Gör en god gärning – provkör en BMW!

Copyright: Teerapun

Copyright: Teerapun

Nej, Redaktionen har inte gått och blivit bilförsäljare. Däremot så har BMW precis lanserat en kampanj i samarbete med Barncancerfonden som gäller under september – oktober och som vi tycker alla ska få ta del av. 

Kampanjen innebär att BMW för varje provkörning skänker 100 kronor till Barncancerfonden. Magnus Wretblad som är projektledare på BMW:s reklambyrå Lowe Brindfors säger i ett pressmeddelande att samarbetet mellan biltillverkaren och välgörenhetsorganisationen ger möjlighet att skapa ett ”eget och mycket emotionellt uttryck i den annars rätt stereotypa bilbranschen”.

Skärmavbild+2013-08-30+kl.+13.52.26

Kampanjen, som gick igång i måndags, kommer att presenteras i de allra flesta kanaler du kan tänka dig, reklamfilmen kan du se nedan. Vi kan inte annat än hålla med om att det här är ett bra initiativ så oavsett om du är i köptankar för en ny bil eller inte – varför inte provköra en BMW till helgen? Varmt välkommen att sprida ordet vidare och kör försiktigt!

Länkar:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.