Sommarhälsningar: Därför finns vi!

shutterstock_1431456

Det kanske låter som ett existentiellt ställningstagande men vi vill berätta varför vi finns. Alltså, Erlandsson & Bloom AB och Doktorn.com

Vi finns därför att medicin är något som rör alla. Såväl de som arbetar med medicin, forskare, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, apotekare, beslutsfattare men också alla runt omkring som myndigheter och läkemedelsbolag med mera till alla oss andra som någon gång i livet kommer att komma i kontakt med medicin.

Vi finns därför att hälsa alltid, i alla tider, har intresserat människor. Det hörs till och med, vi ”hälsar” ju på varandra. Och många gånger är första frågan, hur mår du? Att vara vi god hälsa är en av nyckelarna till ett bra liv!

Vi finns också därför att välbefinnande är viktigt. Det talas allt mer om att förebygga olika folkhälsosjukdomar och att helt enkelt må bra, där kommer välbefinnandet in i bilden. Om vi inte mår bra ökar också risken för sjukdomar, såväl psykiska som fysiska. Därför är även välbefinnande viktigt.

Våra ledord är kunskap, trygghet och nyfikenhet. Som vi rapporterade från Almedalen för en vecka sedan är kunskap efterfrågat av alla. Man vill veta mer, man vill lära sig mer och man vill att kunskapen ska finnas där man behöver det, när man behöver det. Därför finns vi också.

I tio år har vi ägnat oss åt att sprida kunskap. Först som läkemedelsbud genom att sprida informationskampanjer. Sedan kom tidningen, webben, väntrums-TV och nu även mobilanpassning. Vi har under dessa år byggt upp ett så komplett nätverk som möjligt för att tillgodose nyfikenheten, öka kunskapen och skapa trygghet hos just dig. Därför finns vi!

Nu tar vi ett sommaruppehåll i bloggen och på Facebook. Det nyhetsbrev vi skickar ut varje vecka kommer fortsätta också under sommaren med lite favoriter i repris. Prenumerera gärna på det genom att gå in på den här länken, så missar du inget.

Du kan även löpande ställa frågor till Försäkringskassan på deras egen sida, Doktorn.com/Försäkringskassan och använda vår Fråga Doktorn service. Tänk på att Fråga Doktorn återkommer i samband med att Redaktionen är tillbaka – vid akuta ärenden bör du därför kontakta din vårdmottagning.

Det går även bra att besöka Doktorn.com i hängmattan, båten (om du har täckning) eller i husvagnen. Besök hemsidan i en mobil enhet och den anpassas automatiskt. Lätt att läsa, ta till sig och dela – kunskap för dig, där just du behöver det.

Vår nyfikenhet kommer aldrig att upphöra och vårt arbete med att sprida kunskap och trygghet kommer att fortsätta att förnyas, förbättras och förädlas för varje dag. Vi ser fram emot en spännande höst med dig. Med det sagt vill vi önska er en alldeles underbart hälsosam sommar så ses vi åter i augusti.

 Trevlig sommar & må så gott!

Hälsningar,

Anders, Pernilla, Johan, José, Sara, Kristofer, Brodde, Carl & Bengt
Redaktionen, Erlandsson & Bloom AB och Nordisk Väntrums-TV

Det här kan du göra på Doktorn.com i sommar:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.