Påskinspiration: Vårtävling, sommartid & påskhälsning!

shutterstock_131805254 (1)

Såhär lagom på Skärtorsdagen tänkte vi passa på att önska er en härlig påskhelg och samtidigt dra igång en vårtävling. Du kan vinna ett par snygga och välljudande hörlurar, en filt från klassiska Klippan, en mysig bricka för första fikastunden utomhus i vår.

Allt går igen i färgen gul, såväl påskens färg som Doktorn.com’s officiella signaturfärg. Gult som solen, glatt och positivt! Samtliga vinnare vinner även en prenumeration på populära Tidningen Doktorn under ett års tid. Det är enkelt att vara med och tävla!

  1. Ta en bild på något vårtecken, förklara gärna varför just din bild är ett tecken på att våren är här!
  2. Svara på frågan: Vad hette den allra första Nobelpristagaren i medicin?
  3. Skicka in din vårbild, svar på frågan och en kort motivation varför just du vill vinna till fraga@doktorn.com eller Doktorn.com PL 400 Isafjordsgatan 30C, 164 40 KISTA Märk e-posten eller kuvertet med ”Vårtävling”.

Några tips inför tävlingen, tänk på att bilderna ska hålla en hög kvalitet. Du kan själv bidra genom att ljuset är bra, du håller kameran stadigt och noga kollar om du själv är nöjd med bilden. Bilden ska vara tagen våren 2013 och vid tveksamhet ska man på något sätt kunna verifiera detta. Förutom det så betalar vinnaren eventuell vinstskatt och ingen som har en nära relation till någon på Erlandsson & Bloom AB får vara med och tävla, hur bra bilden än är. Lycka till vänner – priserna är riktigt fina!

Då var det dags igen, på söndag ställer vi fram utemöblerna och tillsammans med våra utemöbler ställer vi fram klockan en timme. shutterstock_132844649 Vi må ”förlora” en timme men det tar vi igen på att vi nu kan njuta av solljuset betydligt längre. Härligt eller hur? Håll koll här i bloggen och på Facebook så får du en liten påminnelse lagom till att det är dags!  Vi bjuder på ett sista recept inför påsk, du missade väl inte förra veckans recept på lamm? Dessutom, här kan du läsa Mia’s påskkrönika!

Hoppas ni får en alldeles fantastisk påsk och njuter av ledigheten – som alltid skänker vi en tanke till de som jobbar när alla andra är lediga och hoppas att ni alla får en härlig påsk!

Trevlig påsk!

Redaktionen

shutterstock_73166521 kopia

 

Veckans recept…

Lax med citrondoftande sparris

En lätt och fräsch rätt som passar lika fint på påskbordet som till vardags. 

Fisk är rikt på näringsämnen som är bra för vår kropp och köp gärna laxen så färsk som möjligt från saluhall, fiskhandlare på torg eller i den bemannade fiskdisken om det är möjligt.  Här hittar du receptet! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.