Ett Gott Nytt År från oss!

shutterstock_120826036

Ni är så fantastiska!

Tack för att ni har varit med oss under året. Det har hänt så mycket, vi har lanserat www.huden.se som systersajt till www.doktorn.com Tidningen DOKTORN har fyllt hela 10 år och ”still going strong” som Sveriges största väntrumstidning och vi gjorde succé under Almedalsveckan.

Bring Express sköter numera all service och distribution vilket gör oss ännu starkare och på webben har vi skapat kampanjer för Försäkringskassan (www.doktorn.com/försäkringskassan) och inlett ett samarbete med Läkemedelsverket. Ett dotterbolag har också bildats där det senaste inom ”smart väntan”, väntrums-TV, presenteras och erbjuds (www.nvtv.se).

Inget av det vi gör skulle vara möjligt utan er – våra läsare, tittare och besökare. Den feedback vi får under året hänger i entrén till kontoret som en påminnelse om hur fantastiska ni är, engagerade, intresserade och kloka.

Vi på Redaktionen och resten av personalen på DOKTORN.com Erlandsson & Bloom samt Nordisk Väntrums-TV vill än en gång uttrycka vår tacksamhet för att ni gillar oss och tar del av det vi gör, sprida kunskap inom medicin hälsa och välbefinnande samt öka kunskapen, tryggheten och nyfikenheten.

Ett

Gott Nytt År

till er alla önskar

Redaktionen och Personalen på DOKTORN.com Erlandsson & Bloom AB samt Nordisk Väntrums-TV

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.