Blev du en av vinnarna till våra härliga böcker om hälsa och motion?

 

shutterstock_114734383 (1)

Hade du koll på vem som skulle bli vår frontfigur på tidningen som kom ut nu i december ?

Frågan vi ställde oss var ”Vilken svensk kändis kommer att vara på omslaget till nästa nummer av Tidningen DOKTORN?

Vi gav fyra stycken ledtrådar:

  • Har haft en lång karriär och slog igenom på 60-talet, är en känd underhållare som använder ett artistnamn.
  • Har haft en rad kända hits genom åren, bland annat en egen version av Monica Törnells ”Vintersaga”.
  • Har varit på ett frimärke och bor i Täby i Stockholm.
  • Är aktuell i en ny show som har premiär i januari nästa år.

Vi fick in en hel del svar och de flesta av er hade svarat rätt – att det var Jerry Williams eller Sven Erik Färnström som skulle synas i tidningen. Vi har nu valt ut er sex personer som vinner varsin bok och som motiverade varför ni ville vinna just denna.

Vi skickar ett stort grattis till följande personer som får sin bok inom de närmsta dagarna:

Charlotte Perrelli – Kickstart, i form på fyra veckor
Göran Wallin
– ”För att kunna hålla en sund, hälsosam livsstil och få bra kostförslag. Information till hälsotips kring stress är också viktigt samt råd för avslappning. Behövs läsas nu när man tränar motionslöpning, det inför att klara mitt 10:e marathonlopp nästa år”.

Karin Björkegren – Yoga för kvinnor
Sol-Britt Österlund – ”därför att jag vill lära mig mer om denna fantastiska hälsobringande kroppsutövning. Jag har gått flera kurser tidigare i livet och önskar att komma igång igen. En bok i ämnet kan kanske ge mig uppladdning och inspiration”.

Dolph Lundgren – Fit forever
Sophia Lindholm – ”Vill vinna Dolphs bok Fit Forever för att kunna ge den till min pojkvän som älskar Dolph!”

Shirin Djavidi – Träna dig 10 år yngre
Bert-Uno Nilsson – ”… eftersom jag är mycket intresserad av friskvård, både för mig själv och andra i min närhet. Jag är ledare för en orienteringsklubb, som på amatörnivå inspirerar och aktiverar deltagare i alla åldrar. Resultatet är påtagligt, med friska och glada personer. Det är alltid inspirerande att lära sig ännu mer i ämnet, så jag ser fram emot att ta del av innehållet i boken”.

Börje Salming – Vilt med Salming
Margareta Ärlemar – ”Jag är kvinna och jagar älg. 10:e året nu. Har i årets älgjakt haft jaktlycka med en nerfälld älgko. Även min man jagar så det är ett gemensamt intresse. Bland det bästa med jakten är den sociala samvaron med jaktkamrater, spänningen i jakten och den underbara naturupplevelsen. Mycket gott går att tillaga av det finaste kött vi kan äta, nämligen viltet från våra skogar. Tyvärr blir det ofta samma och lika maträtter, våra idéer har tagit slut och vi behöver något nytt. Såg Salming på tv och blev inspirerad av den glädje och styrka han utstrålar vilket stämmer så bra in på ämnet ’vilt med Salming’. Nu vill jag bli inspirerad av vackra foton i boken, prova på Salmings recept och få bjuda våra barn och barnbarn på något nytt och gott tillagat av vilt”.

Missa inte vår sista tävling för året!
Kika in i vårt tidigare blogginlägg från morgonen och vinn en bok av Jerry Williams. En enkel tävling med en motivation är vad som behövs för att vara med och vinna. En perfekt julklapp! Läs mer om tävlingen här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.