Vi utökar innehållet med ny sajt samt kontaktuppgifter till patientföreningar och organisationer

Vi lanserade i måndags en av de största sajterna inom hud och hudsjukdomar. 

Till alla er som är intresserade av hud och hudsjukdomar har DOKTORN.com tagit över sajten HUDEN.se ifrån det amerikanska läkemedelsbolaget MSD (Merck) och återlanserat den.

Här finner du över fem tusen frågor och svar från hudläkare och material i form av bilder och artiklar om olika hudsjukdomar. Vår satsning inom hudsegmentet blir därmed en av de största sajterna inom området. Med de upplagda bilderna vill vi försöka hjälpa er, att ni på egen hand ska kunna identifiera era problem.

HUDEN.se lanseras i en årstid när många upplever problem med torr hud och dessutom i god tid för alla de svenskar som varje år reser utomlands till soligare breddgrader och vill läsa på kring hud och hudvård.

Nytt stort register över patientföreningar och organisationer

Vi har även skapat en sida på DOKTORN.com där du finner kontaktuppgifter till många av Sveriges patientföreningar och organisationer. Vi vill kunna hjälpa dig att hitta din förening eller organisation, så att du kan få hjälp och stöd direkt ifrån dessa samt hitta andra patienter med samma sjukdomar, symtom med mera.

Saknar du en patientförening eller representerar du en patientförening som inte är med i listan? Kontakta gärna oss på redaktionen på info@doktorn.com så lägger vi in den inom kort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.