Tre lyckliga vinnare – och fantastiska husdjursberättelser!

Nu har vi valt tre lyckliga vinnare som får varsin årsprenumeration på Tidningen DOKTORN. Grattis Kerstin, Eva och Britt-Mari och tack för att ni delade med er av era fina och personliga husdjursberättelser.

Vilka fantastiska berättelser vi har fått in och väldigt skiftande. Det visar att husdjur, oavsett storlek, kan ha stor betydelse för oss människor. Förhoppningsvis förstår vi själva det och ”betalar tillbaka” genom att göra det bästa vi kan för att våra husdjur ska må bra. Vill du läsa mer om husdjur och betydelsen för människor hittar du några artiklar här nedanför, dessutom en länk till området ”Djurens hälsa” på DOKTORN.com Vi tar emot förslag via mejl vad ni vill att vi skriver om där. Skicka in ditt tips till info@doktorn.com

Mer läsning:

Område: Djurens hälsa

Och här följer de vinnande bidragen…

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.