Snygga plagg som gör skillnad – Ung Cancers webbshop!

Förra veckan berättade vi om Julia Mjörnstedt som fick årets Göra gott-stipendium (du kan läsa mer i det här tidigare blogginlägget). Julia grundade Ung Cancer som även har en grym webbshop. Där finns allt från t-shirts och tygpåsar till pins och minnesgåvor.

Vi tycker ju att det Ung Cancer gör, att informera, öka kunskapen och bygga nätverk för unga cancerdrabbade är väldigt bra! Och om nu vädret tillåter är en t-shirt eller ett linne det perfekta sommarplagget så varför inte införskaffa ett plagg som gör skillnad då pengarna oavkortat går till Ung Cancers fantastiska verksamhet. Vi på Redaktionen är även extra förtjusta i de snygga tygkassarna och lottar ut fem stycken av dessa. Se senaste inlägget och var med och tävla!

Några av plaggen i webbshopen:


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.