Grattis Julia Mjörnstedt och UngCancer!

Vad vi gillar Julia Mjörnstedt. Hon symboliserar det Doktorn.com arbetar med på så många vis. Genom att dels själv vara nyfiken, men även upptäcka att andra hade en nyfikenhet så ville hon sprida kunskap och i förlängningen, öka tryggheten hos landets många unga vuxna med cancer. Toppen!

Stiftelsen Göra Gott, grundad av Kia Orback Petterson, tyckte också Julias arbete var super så därför får hon årets Göra gott-stipendium. Välförtjänt säger vi på Redaktionen, du kan läsa mer i den här artikeln.

Vi förstår frustrationen som Julia Mjörnstedt mötte, avsaknaden av kontakt med andra i samma situation och att ”hamna mellan stolarna”. Även vi på Redaktionen får höra många historier om hur man känner sig ensam med sin sjukdom. Vi tycker det är viktigt som UngCancer gör att särskilja sjukdomen och dig själv – ni är inte ett. Däremot kan det alltid vara skönt att prata med andra, likasinnade, och att hitta bra vägar för information och kunskap.

Därför ger vi tummen upp för UngCancer, önskar lycka till i framtiden, säger grattis till Julia som fått Göra gott-stipendiet och hälsa att behöver ni nå ut med ert budskap i framtiden, tveka inte att kontakta oss på Doktorn.com!

Här är den fantastiska film som tidigare i år fick otroligt mycket uppmärksamhet och som visar att ”Det är okej att känna”:

Mer läsning:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.