Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Det här inlägget är lite speciellt. Vi hjälper genom att blogga till att via UNICEF vaccinera 95 barn. Kampanjen är ett samarbete mellan UNICEF, vår tidigare partner Apotek Hjärtat och vår nuvarande samarbetspartner TV4 och ingår i kampanjen att värva Världsföräldrar. Det är väldigt viktigt för oss att våra värdeord kunskap, trygghet och nyfikenhet kan spridas runt om i världen. Därför valde vi till exempel i år att istället för att ge bort julklappar från DOKTORN.com hjälpa UNICEF att hjälpa flera. Det finns ju också andra organisationer än UNICEF – vi har listat några här så du kan välja vem och vad du vill skänka ditt bidrag till. För faktum kvarstår, din hjälp behövs och flera kan göra mera! //Redaktionen

Texten som följer är från UNICEF.

UNICEF vaccinerar i Elfenbenskusten © UNICEF/Asselin

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

Bloggkampanjen tillsammans med Apotek Hjärtat är en del av vår årliga kampanj ”För varenda unge”. Under en månad anstränger vi oss lite extra för att värva nya Världsföräldrar. Bland annat genom Humorgalan som sänds i TV4 den 1 maj kl 20.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.