Fredagsinspiration: Drömmar, sköna träningsövningar & fänkålssallad

Det finns olika drömmar, de som vi har på dagen och som kan handla om ett nytt hus, ett annat jobb eller nya relationer. Sen har vi drömmar på natten som kan vara allt från diffusa med märkliga händelser till väldigt tydliga.

I vilket fall vill vi passa på att ge ett tips: testa att skriva ner dina drömmar en gång (eller flera). Välj ett par ”dagdrömmar” att skriva ner på ett papper.

Det här drömmer jag om ska hända…

Använd sedan samma lapp och skriv ner några nattdrömmar om du kommer ihåg.

Det här drömde jag om inatt…

Skriv ner så fort du har vaknat så inget blir bortglömt! Göm sedan lappen på ett säkert ställe, en låda du inte öppnar så ofta eller en kruka som används mer sällan. När du minst anar det kanske du hittar lappen med dina dag- och nattdrömmar på. Då kan det vara kul att se om något har hänt sedan du skrev lappen. Vem vet när drömmar kan slå in…

Det dimper ner olika träningsböcker på redaktionen vilket vi tycker är jätteroligt eftersom vi då får möjlighet att tipsa våra läsare om dessa. Bland de senaste i raden var ”Träna och maxa din förbränning”. Med den boken kom det faktiskt en knorr!

Boken kom nämligen i en större låda som innehöll ett särskilt måttband med en ”BMI-snurra” samt en stegräknare. Det tycker vi är ett bra initiativ för det betyder att du redan när du får boken kan ladda för såväl inspirerande träning som uppföljning. För låt oss vara ärliga – visst kollar vi i spegeln då och då för att se om det blir något resultat!

Boken innehåller blandade övningar och snart när vädret tillåter kan du utföra flertalet utomhus i solen! Bilden ovan är från boken och några övningar hittar du här.

Varför inte runda av träningen med en god middag med veckans fredagsrecept som tillbehör, en fitness-fänkålssallad. Ett riktigt spännande recept som kan bli ett oväntat inslag på matbordet.

Med det önskar vi en riktigt trevlig helg! 

Fitness-fänkålssallad

En spännande och lite annorlunda sallad med fänkål som huvudingrediens.

Passar utmärkt som tillbehör till andra rätter. Klicka här för hela receptet på www.doktorn.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.