Vi laddar inför påsk!

Just när vi hade fått värmande sol, sommardäck på bilen, ställt fram utemöblerna och gömt undan vinterjackan så bestämde sig vädret för att göra en helomvändning. Det är ett typiskt aprilväder som inte går att lita på för fem öre. Tänk vad glada vi hade varit om det bara hade varit ett aprilskämt!

Sådan tur hade vi dessvärre inte och tyvärr får vi nog dras med den opålitliga väderleken ett tag till. Lite glädjande är det i alla fall att arbetsveckan är kortare än vanligt. Påsken står ju för dörren och många passar säkert på att jobba halvdag eller ta ledigt på skärstorsdagen.

Påsk är ju en väldigt glad och färggrann högtid i Sverige. Det pyntas hej vilt med fjädrar, ägg, påskkärringar och kycklingar i alla möjliga kulörer och mönster. Därför är det lite tråkigt att påsken är så kort ändå, till jul får vi åtminstone njuta av dekorationerna under en hel månad. Påsken är begränsad till drygt en vecka, så det gäller att njuta av det så mycket det går. Vad skulle du avstå ifrån i påsk om du var tvungen att välja? Gå in och svara på veckans fråga här

Till påsk är det också ett ypperligt tillfälle att få utlopp för sina kreativa egenskaper. Lite påskpyssel tillsammans med barn eller barnbarn blir en rolig aktivitet för alla inblandade. Plus att ni får nytt påskpynt att hänga i fönstret eller ställa fram på bordet. Ett vinnande koncept alltså!

Mitt i alla förberedelser kan det vara skönt att koppla av med lite intressant läsning och det kan du som vanligt göra på DOKTORN.com. Just nu har vi laddat upp med en hel drös nya artiklar. Några recept på smarriga smakupplevelser för påskbordet har också smugit sig in. Passa även på att läsa vår krönikör Mia Olssons senaste krönika, där hon delar med sig av några tankar kring påskmaten.

Nu får vi önska en fortsatt trevlig måndag!

En reaktion på ”Vi laddar inför påsk!

  1. Cathrine

    Att det kliar o rinner kan jag stå ut med, men TRÖTTHETEN som slår till när pollen säsongen kommer, i mitt fall…. är det allra allra jobbigaste…….. för precis när vintertröttheten försvunnit och man är pigg så …. blir man trött igen…….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.