Smått & gott!

Vi har fixat till bloggen. Nya färger, tydligare stil. Vi har även lagt till en ny funktion på Facebook.

Det vi främst har gjort med bloggen är att tona ner det gula och lyfta fram texten  – vi tror att ni är mer intresserade av innehållet än den gula bakgrunden. Sedan har vi även bytt så kallat ”tema” vilket innebär att texterna kommer att bli skarpare, tydligare och enklare att läsa. Vi vet att många kan ha problem att läsa den lite grå texten som vi hade innan och vi hoppas att det här blir ett framsteg.

På Facebook har vi nu lagt upp det populära Fråga Doktorn-formuläret. Du kan alltså direkt på Facebook ställa en fråga till någon av våra experter. Testa redan idag!

Under 2012 fyller Tidningen DOKTORN 10 år – vi har ett specialerbjudande för att fira! Erbjudandet är att du får testa ett nummer av Tidningen DOKTORN+ gratis (nyckelordet är ”plus”, den versionen är nämligen extra välfylld) så hämta ett nummer av Tidningen DOKTORN på din vårdmottagning eller ring Titeldata (våra vänner som sköter allt som har med prenumerationer att göra) på 0770 45 71 28 och säg att du vill prova Tidningen DOKTORN+

Vi fortsätter att testa oss fram, bygga funktioner och framför allt, fylla på med innehåll. Vill du bidra med din historia? Mejla oss på info@doktorn.com om nyhetstips, råd och personliga berättelser. Vi tar tacksamt emot allt! Vill du skicka brev istället så går det alldeles utmärkt – du skickar då brevet till DOKTORN.com Erlandsson & Bloom AB, Isafjordsgatan 30C, 164 40 KISTA Märk kuvertet: Redaktionen

Som ni ser laddar vi på med massa spännande – så häng med!

Redaktionen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.