Penisförstoringar är inte helt riskfritt!

Nu är det dags att ta upp ett känsligare ämne här i bloggen, nämligen mannens penis. Många svenskar anser nämligen att deras penis är för liten och/eller för smal och för vissa är detta så pass ångestfyllt att man har valt att göra någonting åt det, nämligen att gå till operationsbordet. Men det verkar inte vara helt riskfritt!

Ett tiotal svenskar som har gått och opererat sig har kommit tillbaka till sin läkare då deras penisförstoring har lett till svåra komplikationer. Man vet dock inte om det är själva operationen/injektionen i sig eller som det är det verksamma ämnet Macrolane som ligger bakom själva orsaken. Problemen som har uppstått är att dessa patienter har fått både erektionsproblem och kraftiga smärtor och kan därmed inte utföra samlag eller leva normalt. Andra har upplevt knölar eller har lagt sig ojämnt.

Jan Jernbeck har arbetat med intimkirurgi under flera år och väljer nu att sluta med att använda Macrolane. Han tänker gå till botten med detta och planerar att göra en lex Maria-anmälan för att han vill veta varför resultatet har blivit så ojämnt.

Så man ska nog fundera en eller två gånger kring sin penis innan man gör ett förhastat beslut, därför vill vi gå ut med information till er läsare – att alla penisar är olika och man ska vara nöjd med hur den ser ut!

Läs gärna mer i vår artikel på Doktorn.com som handlar om intimkirurgi med fokus på förändringar av både det manliga och det kvinnliga könet samt varför människor väljer att förändra sina intima kroppsdelar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.