Vi säger grattis till våra superhärliga vinnare!

Vinnaren i Stora sommartävlingen 2011

Vi är så glada över alla fantastiska bidrag som har kommit in. Tillsammans med en frilansfotograf så gick vi på redaktionen och resten av DOKTORN.com Erlandsson & Bloom AB igenom alla bilder och valde ut tre, som vi tyckte, värdiga vinnare där bilden ovan från Malin i Uddevalla tog hem förstapriset!

Vi på DOKTORN.com försöker hela tiden hitta på olika saker som rör medicin, hälsa och välbefinnande och vår sommartävling i år handlade om att skicka in härliga sommarbilder. Det tycker vi handlar om välbefinnande och därför har vi valt bilder (bland alla bidrag) som på något sätt kunde symbolisera en inre känsla av att ”må bra”. Vi har meddelat vinnarna som blev toppenglada. Förutom priserna fick alla även en prenumeration på Tidningen DOKTORN – i nästa nummer, nummer tre 2011 kommer de tre vinnande bidragen att publiceras. Med runt 450 000 läsare är det stort! Här kan du se de tre vinnarna och även kolla igenom alla inskickade bidrag

Vi hoppas ni hänger med oss in i hösten genom att besöka vår blogg, bli vän med oss på Facebook och självklart gå in på www.doktorn.com Vi fyller på med läsvärda artiklar, spännande nyheter, notiser och reportage – hela tiden med ”kunskap, trygghet och nyfikenhet – genom hela livet” i bakhuvudet. Vi tar gärna emot respons från er, våra besökare, vad ni tycker vi borde skriva om, eller om ni själva har några berättelser som kan inspirera och vara intressanta för andra. Skriv gärna till oss på info@doktorn.com eller via vanlig post DOKTORN.com Erlandsson & Bloom AB, Isafjordsgatan 30 C, PL 400, 164 40 KISTA (märk kuvertet ”Redaktionen”). Tänk på att inte skicka in direkta sjukdomsfrågor den vägen – de besvaras bara via vår ”Fråga Doktorn”-flik på hemsidan.

Så har du ett hälsosamt och/eller gott matrecept liggandes som du vill dela med dig av? Eller en berättelse om någon upplevelse i vården? Du kanske har erfarenheter av hur det är att vara sjuk eller anhörig till någon som är sjuk? Sitter du inne med må bra-tips som är supersmarta?

Skriv till oss – vi läser allt som kommer in! //Redaktionen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.