Oj vad bidrag vi har fått in!

Ni som hängt med vet ju att vi har haft en sommartävling i år där man skulle svara på en fråga och skicka in sin bästa sommarbild. Idag är sista dagen att skicka in sitt bidrag och vi kan redan nu se att vi har fått otroligt många härliga bidrag från alla våra toppenbesökare!

Under veckan kommer vi gå igenom bidragen och tillsammans med en frilansfotograf välja ut de vinnande bidragen. Vill du se bidragen som har skickats in? Då kan du gå in här och klicka dig fram. Visst har vi fått in många bra bidrag från duktiga amatörfotografer runt om i landet …

Under ”Nyheter” på http://www.doktorn.com ligger just nu flera läsvärda artiklar inom en rad olika ämnen. Bland annat tar vi upp ett nytt och förhoppningsvis mer effektivt läkemedel för den som har problem med magen och lider av IBS och/eller dyspepsi, vi berättar att många äldre lider av yrsel helt i onödan, en yrsel som kan orsaka bland annat fallskador och vi skriver även om att forskare kan ha hittat den bakomliggande orsaken till vad vi känner till som ”vinterkräksjukan”. Just den sistnämnda upptäckten kan ha stor betydelse för att fler ska kunna överleva i delar av världen där ”enkla” sjukdomar kan betyda skillnaden mellan liv och död.

En hel del intressant läsning med andra ord! Vi fyller på måndagens blogginlägg med ett riktigt gott recept som passar de flesta, nämligen en vegowrap med hummus. Ny vecka – nya friska tag!

Vegowrap med hummus

Supergod röra till wraps. Även gott i pitabröd eller tunnbröd om du vill.

Ingredienser

4 stycken
1 burk kikärtor, 400 g
2 dl Arla Köket lätt crème fraiche paprika&chili
1 krm salt
1 röd paprika
4 stora tortillabröd
4 dl strimlad sallad

Gör så här

Skölj kikärtorna och låt dem rinna av. Mosa…Klicka här för hela receptet på www.doktorn.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.