Vinn exklusiv kokbok!

I dag är det Valborg och vi hälsar våren välkommen genom att tävla ut exklusiva kokböcker.

Boken ”Nordens mat – det nyttiga nordiska skafferiet” (ICA Förlag) är inte bara en väldigt snyggt formgiven bok. Bilderna är av hög kvalitet och fantastiska att se på och recepten blandas med information och fakta. Författarna Viola Adamsson och Katja Palmdahl har  tillsammans med fotografen Thomas Yeh fått till en kokbok utöver det vanliga.

Och nu ger vi dig chansen att vinna ett eget exemplar. Läs mer och var med och tävla här >>

Uppslag ur boken:

Får vi passa på att tipsa om lite Valborgsläsning:

Ha en underbart skön Valborgsmässoafton! //Redaktionen

Etiketter:, , , , , , , , , ,

About DOKTORN.com

Vi älskar kunskap. Vi älskar att sprida kunskap. Och vi tror att du som är nyfiken också älskar kunskap. Därför är kunskap en av byggstenarna i vår organisation. De andra två är trygghet och nyfikenhet. Tillsammans utgör de en stor del av livet - hela livet. Genom att hjälpa vårdmottagningar runt om i Sverige vill vi även skapa Sveriges smartaste väntrum. Tidningen DOKTORN & www.doktorn.com vänder sig till alla och innehåller skolmedicinska artiklar, inspiration, fakta, matrecept, personliga möten och intervjuer samt filmklipp och mycket annat. Du kan även prenumerera på Tidningen DOKTORNs extra välfyllda DOKTORN Läs mer på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 791 andra följare

%d bloggers like this: